Malinmoe ble trukket som vinner av luke 5 b. Gratulerer! Dagens nøtter som du sender til meg som en privat melding er som følger: hvem har skrevet boken Alle steder ser deg? Og hvem har oversatt boken til norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

[ Slettet av bruker ]

Tusen takk: )Jeg velger meg; Hélèn Cixous: Sypress - så nær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt valg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det ikke snart på tide å lære seg at svar skal sendes på melding til Bokvennen Forlag og ikke svares åpent i debatten. Det er så utrolig kjedelig når du skal gå inn på spørsmålet og det første du ser er svaret. Det ødelegger en god del av moroa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ene dagen ble det postet feil svar, så det er bare å ta det med en klype salt. Lurer på om det var noen som gikk i fellen og var for late til å lete det opp selv. Det kan fort bli moro allikevel ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan da ikke være nødvendig å være så krass, det var sikkert ikke gjort med vilje

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis dere synes det der var et krasst svar så får jeg bare beklage det var egentlig ikke kjempesurt ment. Men jeg synes bare det er så utrolig kjedelig og ikke få lest spørsmålet en eneste gang uten at noen allerede har lagt ut svaret. Til nå har jeg sett svaret med en gang hver eneste dag og jeg har også sett andre som har gitt beskjed de andre dagene om at svar skal sendes som privatmelding og det er jo ikke noe morsomt med disse nøttene når svaret blir avslørt med en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt fair det, men Ann-Iren hadde tydeligvis ikke fått med seg hvordan man svarer. Forhåpentligvis blir det bedre merking på de kommende nøtter. Kanskje store bokstaver FØR selve oppgaven hjelper, lett å bli litt ivrig når det er konk, holdt på å gjøre samme bommerten selv

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som du ser har jeg fjernet svaret mitt fra linken, Det er fult ut mulig å gjøre en feil vettu. :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen stor skade skjedd. Det er min feil som ikke satte reglene skikkelig fra starten av, men husk: det er bare en lek!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Emil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora FjelliHallgrim Barlaup