Må bare si at denne boka startet skikkelig bra! Håper den holder trykket oppe hele veien gjennom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da var boken dessverre ferdiglest. Jeg synes dette var en topp krimbok! Holder spenningen gjennom hele boken, blander inn litt mafiakrydder sammen med seriemordere og viser et svært fargerikt persongalleri! Har noen små minuser, men vil heller ikke avsløre for mye så det kan diskuteres når flere har lest boken. Påtross av minusene gir jeg den en sekser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har denne i samlingen allerede og venter på å bli lest, men må bare lese ut noen andre bøker først og litt pensum. Kanskje en bok jeg skal kose meg med i juleferien? Har lengtet lenge etter å lese den nå, så jeg gleder meg virkelig til denne! Baksideteksten høres i alle fall lovende ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra : ) Jeg har kjøpt boken i julegave til en som er glad i spenning og krim. Gleder meg til å høre hva du syntes om boken når du har lest litt mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, du skal få høre. Må bare "kose" meg med den, så jeg ikke leser den alt for fort ut. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød