Leste denne boka i februar i år og den sitter i meg ennå for å si det sånn. I kveld våget jeg å ta sjansen til å se filmen. Har lenge hatt den i dvd-samlingen uten å ha rørt den, men i kveld tenkte jeg shit au og så den. Filmen er ikke så verst, den var mye bedre enn det jeg våget å tro, men anbefaler dere til å lese boka først:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kjøpte boka i går og den var såpass at jeg leste den ferdig i går kveld. Spesiell, men spennende. Uvirkelig, men fengende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne boka var fengende og ikke minst uforglemmelig. En virkelig tankevekker. Det er flere måneder siden jeg leste den, men den sitter i meg ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes filmen ble ganske OK for denne romanen, den fikk frem budskapet på en stillferdig måte...(tross en del action).Repeterer det jeg sa i en annen tråd:.....sterk film, men også vakker og poetisk i all sin grusomhet...egentlig ikke helt blottet for håp, jeg tolker slutten positivt, tross alt det grusomme som har skjedd, finnes det samhold, og respekt for menneskeverdet...en tro på det gode i mennesket?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mm, også likte jeg Viggo Mortensens rolle som faren. Han var akkurat slik jeg forestilte meg i boken. Filmen fikk også frem en del gysninger og fikk meg til å tenke. Hva om dette blir virkelighet? Hva om solen aldri skinner igjen og og alle blir mistenksomme til alle? Hvem skal vi forholde oss til om noe slikt skulle skje. Det er i hvert fall en av de beste filmadapsjonene jeg har sett på lenge. Cormac McCarthy er et geni. Synd jeg har bare lest en bok av ham. Det må jeg få gjort noe med:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest No Country for old Men,(også sett den filmen) og Blood Meridian, men synes så absolutt at The Road er best..det er subjektivt selvsagt. Den inneholder så mye symbolikk og images at man blir vel aldri ferdig med den, kan tenke meg den får mange avhandlinger etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett No country for old men (ikke lest boka), men jeg må si at The Road gikk over all forventning. Jeg blir alltid nervøs av å se en film som er basert på en virkelig god bok, men syns filmen er veldig lik boka og mye av det ble som jeg hadde forestilt meg. Men likevel er i hvert fall boka et hakk bedre. Men det fine med The Road at hvis man har tenkt å se filmen flere ganger, så er det jo en film der man stadig legger merke til nye ting. Så jeg syns det er en av de sjeldne filmadapsjonene som jeg virkelig har respekt for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise