Jula nærmer seg, og det er snart 9000 registrerte bokelskere. Den beste julegaven vi kan gi bokelskere og hverandre er å rekruttere 1031 nye bokelskere de neste ukene, slik at det er 10 000 bokelskere 31.12.2010. Tar du utfordringen? Send invitasjon til minst én leseglad bokvenn, som kanskje igjen sender invitasjon til en annen bokorm, og som igjen sender...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Litt malurt: Det finnes fremdeles bokormer (kanskje flere enn vi tror) som ikke er på nettet i det hele tatt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra initiativ og forslag.. Men kjenner desverre ingen bokelskere IRL :( Hadde jeg kjent noen hadde jeg selvfølgelig invitert dem :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Yesss!!!
I dag er vi 9000 bokelskere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Herlig! Takk for bra innsats til dem som har fått inn flere bokelskere. Regner med at det ligger mange bøker under juletrærne i år, og regner også med at mange vil dele leseopplevelser i romjula.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo helt fantastisk ;) Her inne finner du det ypperste innen litteraturverdenen, og flere gode bokopplevelser har vi i vente sammen med gode bokvenner :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare tusen til nå før nyttår... :)
Klarer vi det, tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig mange har blitt bokelskere, men det må da også være veldig mange som ikke er aktive.
Noen har vært ivrige en stund for så å bli tause.

Jeg lurer på hvor mange vi er som er aktive (registrerer bøker eller skriver), la oss si minst 1 gang pr uke f. eks. eller noe sånt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle må jo ikke være like aktive hele tiden. Greit at det også finnes de som registrerer seg her for å være en slags støttemedlemmer, kanskje med tanke på å komme innom her litt mer en gang i fremtiden.
Jeg har oppdaget at jeg også trenger tid til mange andre ting enn å være på nettet stadig vekk, ikke minst trenger jeg mye tid til å lese de bøkene som venter på meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Opplagt at det tar en del tid å være aktiv, det er sikkert og visst, men du verden så artig da.
Jeg vet om noen som er her men som stort sett bare leser og får boktips, derfor dekker bokelskere ganske mange av de ikke aktive også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er jo det som er så fint. De som liker å være aktive, kan boltre seg i mange fine diskusjoner og boktråder, mens de som ikke er interessert i slikt,kan få mye ut av å være her uten å skrive noe som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sikkert også en del som legger til bøker, leser omtaler og tråder osv, uten selv å bidra med så mye. Dette mener jeg forøvrig ikke i negativ forstand. Morten har nok rett i at det hadde blitt litt kaos, og mer vanskelig å orientere seg, hvis alle hadde vært like aktive.

Selv opprettet jeg profil for to uker siden, og jeg synes bokelskere.no er kraftig avhengighetsskapende;) Akkurat den følelsen forsvinner vel etter hvert, men jeg er enig med alle som roser nettstedet opp i skyene. Et fint sted å være:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, det er jo alltid sånn at det er et mindretall som er aktive. Men med snart 9000 bokelskere, hvis bare 10% er aktive, så vil det jo være 900 aktive her inne. Og det er jo slett ikke så dårlig. Hvis vi tar et mer forsiktig anslag, 5% - 450 aktive, så synes jeg det er knallbra også egentlig.

Hvis vi ser for oss en høyere andel aktive, si 50%, som skriver gjennomsnittlig 4 meldinger i uka. Så hadde vi hatt over 2500 innlegg i diskusjoner pr. dag. Hoho det hadde jo vært helt texas. ;D

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så artig da. jeg forsøker men de er nok litt trege ja, må liksom oppdage dette selv. Fått med meg tre stykker , og de koser seg her. Men 10 000 tusen er jo kjempebra , hvis målet blir nådd. Kan jeg spørre hvor lenge det er siden Bokelskernes sider ble åpnet.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokelskere åpna dørene 23. oktober 2009. Medlemmene har sendt rundt mye kjærlighet siden den gang;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bokelskere virkelig eksistert så lenge??? Oh my gosh! Jeg oppdaget ikke bokelskere før februar i år, og da kom jeg over bokelskere da jeg søkte etter en bok på google som jeg skulle skrive om i bloggen min, og vips, så havnet jeg her, og siden har dette vært mitt andre hjem:) Jeg har så og si flyttet inn her:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg inviterer stadig nye bokelskere jeg... - men de er ganske trege av seg, dessverre... :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange måter å promotere siden her på om man bare bruker fantasien litt. Feks kan man jo legge ut link både på facebook og i blogger man har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila