Leeeeenge siden jeg var så heldig å få noe fra en julekalender. Så når jeg våknet, slo på data'n, logget meg inn her, så lyste det en hyggelig melding til meg fra Fred i Bokvennens forlag.
Supert Fred, at du tar det bryet i ei travel tid med å lage julekalender for oss. BRAVO.
For de nysgjerrige :) valgte jeg boka "Mesteren fra La Mancha".

Jeg utfordrer neste vinner til å publisrer bokvalget sitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vant med svaret fra luke 2, og jeg valgte meg boka Djevelens eliksirer. Gleder meg til å få den i posten:)

ps: Det er lenge siden jeg har vunnet noe, jeg også, så det var en hyggelig melding å få at jeg ble trukket. Det skjer ikke hver dag for å si det sånn;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, takk. Du skal vite at det er en like stor fornøyelse for meg å følge deres svar! Hyggelig at du velger å publisere ditt bokvalg. Forfatteren leste litt fra boken sin igår under det litterære julemarkedet. Etter at siste gjest var godt så var vi enige om å åpne bakgården vår til våren. Selv har jeg lyst til å invitere dere til et eksklusivt bokelskertreff hos bokvennen eller i nærheten av dere hvis det er lokale bokelskerelag der ute norge rundt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora Fjelli