Noen innlegg er så gode at jeg har lyst til å ta vare på dem! Det kan være bokomtaler, utdrag fra bøker og annet.

Nå hører jeg til den generasjonen som helst arkiverer på papir og i hengemapper... Mitt spørsmål er om det det finnes, eller vi kan få, muligheten til å skrive ut debattinnlegg (bare innlegget, ikke hele siden). Alternativt arkivere dem elektronisk. Med så debattglade folk som bokelskere, går det ikke mange dager før det blir vanskelig å finne tilbake til innlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg gjør som KjellG foreslår under her og har ei mappe på PC'en med Worddokumenter fra mange interessante diskusjoner. Har ei egen mappe med sitat, og ei mappe for lyrikk. Det er raskt og greit underveis når jeg finner noe lurt og bare kopiere over :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vil heller anbefale å skrive dette ut som pdf dokumenter. Det er lettere å lese når en ikke har word, og ikke minst, tar mindre plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipsene til Kjell og Karamella! Dette bør gå bra :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan vel merke innlegga og kopiere dei inn i eit worddokument slik at du både kan lagre dei elektronisk i området ditt og ta utskrift? Eg for min del kjem til å ta vare på dei mange gode innlegga om Shakespeare!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagen