Jeg ønsker å gratulere Karin Jensen med en valgfri bok fra Bokvennen sitt sortiment. Hun var nemlig en av rekordmange som svarte riktig på nøtten i luke 4: Per Schreiner har skrevet hørespillet Den brysomme mannen. Dagens nøtt er: hvem har oversatt en av mine personlige favoritter i år: Krabbeskipet. Svaret sender du til min profil som melding!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Eg var så heldig å vinne fyrste omgang i dag - og vel meg årets bok om Ibsens "Brand", med Erik Bjerck Hagen som redaktør. Ikkje lett å bestemme seg! Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka du valgte er ennå hos trykkeriet. Du får den så fort vi har den i hus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leeeeenge siden jeg var så heldig å få noe fra en julekalender. Så når jeg våknet, slo på data'n, logget meg inn her, så lyste det en hyggelig melding til meg fra Fred i Bokvennens forlag.
Supert Fred, at du tar det bryet i ei travel tid med å lage julekalender for oss. BRAVO.
For de nysgjerrige :) valgte jeg boka "Mesteren fra La Mancha".

Jeg utfordrer neste vinner til å publisrer bokvalget sitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vant med svaret fra luke 2, og jeg valgte meg boka Djevelens eliksirer. Gleder meg til å få den i posten:)

ps: Det er lenge siden jeg har vunnet noe, jeg også, så det var en hyggelig melding å få at jeg ble trukket. Det skjer ikke hver dag for å si det sånn;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, takk. Du skal vite at det er en like stor fornøyelse for meg å følge deres svar! Hyggelig at du velger å publisere ditt bokvalg. Forfatteren leste litt fra boken sin igår under det litterære julemarkedet. Etter at siste gjest var godt så var vi enige om å åpne bakgården vår til våren. Selv har jeg lyst til å invitere dere til et eksklusivt bokelskertreff hos bokvennen eller i nærheten av dere hvis det er lokale bokelskerelag der ute norge rundt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du glemte å minne om at de som svarer må sende deg en privat melding med svaret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Magne Tørring har oversatt den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg glemte visst å si at man må sende meg en privat melding med svaret til min profil. Av de tre som svarte riktig så har jeg trukket en vinner. Vinneren av dagens nøtt del 1 er Kjell G. Gratulerer! Dagens nøtt del 2 kommer snart. Det er jo tross alt andre søndag i advent. Mvh fred

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er jo veldig rask med trekninga di, vi sover litt lengre på søndagen vet du...;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dobbel trekning idag. Kanskje trippel neste søndag? Hvem vet hvor bokvenn-nissen hopper?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når svaret legges ut på åpent nett så er det vel ikke annet å gjøre... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen