Helt topp, spennende til siste side. Gleder meg enormt til neste bok. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Noe langdryg ble den nok etter min smak. Og en del av historien ble for meg ganske søkt, for eksempel episoden hos TV-kjendisen på øya. Flukten fra morderen ble i det hele tatt tværet ut til ytterste trevl, og en del annet kunne også med fordel vært strammet inn. Firer fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så leit at du syns den ble litt langdryg. Men sånn er det, smaken er så ulik hos hvert individ, og sånn bør det være. Men en firer er ikke så helt dårlig da...:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig.
Jeg ga "Hypnotisøren" terningkast 6.
Denne boken fikk en femmer.
Det var fordi den, til forskjell fra "Hypnotisøren" som stadig tok meg til nye høyder hele tiden, var mer ujevn i intensiteten. I sekvenser der de dypdykket i internasjonale våpeneksport og utenrikspolitikk, ramlet jeg litt av.
Men boken var drivende god likevel. Det var lett å følge historien, og persongalleriet var lite og oversiktlig.
I perioder følte jeg at forfatterne ble litt vel revet med og overdrev en smule i det hesblesende jaget på skurkene.
Et pluss i boka er de korte kapitlene! -Jeg elsker korte kapitler ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste i en annen tråd her inne om Nalle P som måtte kjøpe seg CD av Paganini før hun leste ferdig boken. Kan godt tenke meg at det ble intenst, ja :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva