En bok som handler om Zimbabwe, spiller 1980 tallet og Robert Mugabe vil ta over og kommer til makten. Hovedperson som er Robert Jacklin har nettopp flyttet fra Storbritannia til Zimbabwe pga foreldrenes jobb.

Her beskriver han hvordan Mugabe ødela Zimbabwe. Utrolig sterk roman om vennskap+ holde i sammen, forskjelligheter og meninger. Kamper og kostskole system i Zimbabwe og Robert går også på kostskole der.

Absolutt leseverdi. Kunne ikke legge denne fra meg. Den er nok en av de beste bøkene som er skrevet om Afrika og tema despoter og fortellinger om Zimbabwe. Trenger dere en bok som handler om konflikter, vennskap og en god moral? Da er denne riktig for deg :). LES!!!

Gir denne terningskast 6, fordi den berørte meg dypt og fikk meg til å tenke om. Viktig å fortelle de glemte historiene. Tror dette er personlig ekte opplevelse en autobiografisk tekst, det virker sånn. Forfatteren skildrer og beskriver altfor godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69