Boken kom i går, og jeg har allerede fått tilbakemelding fra en leser. Dette ble sagt(kopi fra den ene siden min på Facebook):

Gratulerer med utgivelsen av boka! Er akkurat ferdig med den, og jeg er imponert! Jeg likte den kjempe godt. Hadde problem med å legge den fra meg, når jeg først var begynt å lese. Anbefales til alle!!! Lykke til videre Cecilie. Gleder meg til neste bok:)))

Se gjerne innom bloggen min:)

http://cecthewriter.blogspot.com/

Har tenkt litt på bloggturne for boka mi. Dersom det er noen interesse der ute, så hadde det vært gøy å arrangere:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gratulere masse til deg og lykke til med boksalget :)
Spennende med nye bøker så jeg skal sjekke den ut :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, Hedvig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende! Det må jo være en deilig følelse og stå med den ferdige boka i hånda :) og ikke minst få bra kommentarer om den. Gratulerer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, Linn Charlotte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamie