Det var faktisk humoristisk ment selv om jeg ikke hadde med noen blink tilbake. Skal prøve å være tydeligere neste gang. Anaïs Nin daua når jeg var to. Hun så ikke så verst ut når hun var ung, men neppe noe særlig når hun var gammel, er det ikke rart? ;) ... jeg må få lov til å bruke fantasien litt da, leke litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt da er vi på nett:) Har ikke gjort noe research på Anaïs Nin og visste ikke at hun var gått bort, men døde var jo var tillatt;) Fantasi er bra. Hadde Shakespeare sett ut som han ser ut i filmen "Shakespeare in love" hadde jeg nok gått på date med ham (legg merke til min ikke-barnslige objektsform). Mye spennende å snakke om og ikke så avskrekkende å se på:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

OleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B Lie