Bokelskere.no var invitert til ebok-konferanse i Drammen i forrige uke, og jeg holdt en 20 minutter lang presentasjon av dette nettstedet.

Konferansen hadde mange bra innslag og var svært godt gjennomført av arrangørene.

Jeg fikk treffe en rekke flotte mennesker fra bibliotekene, kulturrådet og forlag.

Jeg traff Bjarne Buset, informasjonsdirektør i Gyldendal som sa: "Jeg elsker bokelskere.no!".

Jeg fikk også møte William Nygaard, som kom bort til meg etter presentasjonen min. Han var svært positiv til bokelskere.no, og var veldig interessert i å høre mer om nettstedet.

Alt i alt en super opplevelse. Takk til alle her som har ønsket lykke til! :-)

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Gratulerer!Bokelskere.no er jo en side som mange forhåpentligvis har savnet lenge. Før i tiden gikk jeg mye inn på amazon.com for å se hva andre mente om samme bøker som jeg leste, så det er en fryd å være inne på en norsk nettside hvor man kan diskutere bøker:)

Regner også med at presentasjonen gikk over all forventning:) Det er jo stort at en del forlag viser interesse for bokelskere.no Kanskje vi får påvirke Brageprisen eller noe lignende i "likhet" med de som jobber i bokhandel. Det haddet vært noe:) Vi leser tross alt masse vi også og diskuterer en del ved siden av. Vi også burde få lov til å påvirke norske forlag på en eller annen måte. Kanskje det nå blir gjort noe med? Det er alltids lov å håpe:)

Også morsomt å vite at Nygaard viser interesse til denne siden. Han virker som en festlig fyr:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så kjempefint at du har laget et så flott forum at til og med forlagene interesser seg for hva som skjer her. Det må jo være en fordel for dem siden det er her det meste av seriøse diskusjoner og meninger om bøker foregår. Lykke til videre og keep up the good work. :D :D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det høres ut til at du laget en meget "presentabel" presentasjon der. Tror nettstedet begynner å bli anerkjent innen "bøker" nå...aviser siterer fra stedet også. (Dagens Adressa Kultur)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30