Svarte vel ikke helt på spørsmålet: det kan gjøres på flere måter. En vanlig måte et at du besøker en nettbokhandel, finner en ebok, kjøper den, og laster ned til feks PC. Du bør på forhånd ha installer et Leseprogram, som både er din digitale bokhylle, og en programvare som egner seg for å lese Ebøkene. Mange lesebrett med elektrnisk blekk har ikke nettlesere. Da overfører man boka feks med USB-kabel fra pc til lesebrettet.

Populære Leseprogrammer til iPhone og PC er kobo, txtr, stanza, Kindle, iBooks. Alle kan lastes ned fra App store til iPhone. Mange av disse finnes også for Android. Ibis kan lastes ned rett fra nettet - uten å gå via app store.

Mange ebøker selges med kopibeskyttelse - såkalt DRM. Skal du kjøpe et lesebrett av et mindre kjent merke, pass på at brettet støtter Adobes DRM, som er den vanligste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Okay :) Takk for tipsene.. Må nesten notere meg alt dette så jeg har det stående et sted.. Det var mange nye ord for og si det sånn :P hehe Men takk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B Lie