Jeg vil helst ha bøker i både papir og som Ebøker, slik at jeg kan lese på papir i sofaen, og lese videre akkurat der jeg er selv når jeg ikke har med boka - feks på bussen. På senga leser jeg helst på mitt lesebrett - onyx boox. Fordelen er at brettet veier 400 gram(mindre enn en tjukk bok) og er tynnere. Hvis jeg sovner når jeg leser en bok og mister boka, pleier jeg å våkne igjen. Når jeg mister lesebrettet ned på dyna våkner jeg ikke nødvendigvis. Lesebrettet faller "stillere" :-). Selv om ebøker er nytt og teknologisk spennende, synes jeg det har flere reelle bruksfordeler - i tillegg til dette med vekt på ferie. Kommer stadig i situasjoner hvor brett er best. Men fortsatt vinner papirboka oftest. Ebok eller papirboka blir ikke noe enten-eller-valg for meg - det blir både-og.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

God respons, Caroline! Du kommer med noen veldig, veldig gode poeng, og jeg ser absolutt ingen grunner for å motsi dem. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina G