Joda, siden har eksistert en stund, men det har vært svært få titler tilgjengelig. Nå er det flere hundre. Det er Cappelen Damm som eier butikken, så foreløpig er det primært Cappelen Damm-titler på norsk.

Bokbransjen jobber med å utvikle en app som blir både bokhylle for norske ebøker, og program for å lese ebøkene. Den blir meget brukervennlig - ikke minst fordi ebøkene kan leses på omtrent alle skjermer som har en nettleser. En annen bra ting er at du får puttet alle ebøkene du har kjøpt fra norske nettbokhandlere inn i den elektroniske bokhylla med ett tastetrykk. Hvis du leser på feks lesebrett, og vil kjøpe en iPad eller en annen såkalt tablet etter en stund, er det bare å laste ned programmet til det nye brettet og synkronisere. Alle ebøkene er på plass. Ergo ingen problemer a la det mange har opplevd i forhold til å overføre kontakter mellom mobiltelefoner.

Leseprogrammet skal være ferdig utviklet ved inngangen til andre kvartal. Det er mulig at noen forlag og nettbutikker venter helt til da med å selge Ebøker. Men det er nok ikke så mange som venter lenger enn dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina G