Håkan Nesser på sitt aller beste. En artig og søt historie om en ung jente og en eldre mann.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Likte godt historia om Valdemar og Anna....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nok en sterk bok i Barbarotti-serien. Handlingen bygges langsomt opp i typisk Nesser-stil og som alltid er språket helt nydelig. Nytt i denne boken er den varme og positive skildringen av det enkle livet i pakt med naturen - likte det godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, HÆÆÆRLIG! En av mine favoritter som jeg anbefaler VILLT til andre lesere.(Tips: Se andre diskusjoner om denne boka. Hadde vært enklere om diskusjonene var samla.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synes hele Barbarotti serien er glimrende, og Herr Roos er et høydepunkt. Drømmer om å kjøpe meg ei hytte i skogen og drite i jobben.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er vi to. Jeg leste den boka for noen måneder siden og drømte om å være den mannen som våget å ta den sjansen. Tenk hvor herlig det hadde vært med en hytte i Ingenmannsland med skog og sjø som nærmeste nabo, og masse bøker å kose seg med? Det høres ut som idyll for meg:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett