Min favorittbok. Hver gang jeg leser den er jeg like spent på om Jane og Mr.Rochester finner hverandre. Fantastisk hovedperson. Gleder meg til filmen som kommer til våren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ny film? Vet du noe mer om den? Jeg har sett flere av filmatiseringene og de er liksom ikke helt der ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny film, ja. Den har premiere den 11.mars 2011 i USA, usikker på når den kommer til Norge. Hovedrollene er Mia Wasikowska som Jane Eyre og Michael Fassbender som Edward Rochester. Jeg vet at han som har den mannlige hovedrollen er en dyktig skuespiller så jeg gleder meg. Skjønner hva du mener når du sier at de andre filmene ikke er helt der....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sjekket IMDb, må være denne?

Jeg leste boka nylig selv, men har aldri sett noen filmatiseringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk - der var det jo til og med trailer! Det blir spennende. Jeg har sett i hvert fall tre filmatiseringer. Den siste var den beste - med Toby Smith som Rochester.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mener den har gått som tv-serie også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De laget en film med Susannah York i sin tid, en tv-serie med Timothy Dalton, en film med William Hurt og en tv-serie som ikke er så gammel med Toby Smith. Den siste er den beste, synes jeg. Sikkert flere også, for alt hva jeg vet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad