Dette er en leseopplevelse av de helt skjeldene. Jeg har ikke problem med å forstå Kjetil Bjørnstad når han sier at Villa Europa er en av hans viktigste bøker.

Er du kvinne kan du i alle fall ikke la være å lese denne, jeg lover at du ikke vil angre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har notert meg denne etter en anbefaling her på bokelskere.
Nå lurer jeg på hvorfor du mener den er spesielt for kvinner. Bør ikke en god bok henvende seg til begge kjønn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Villa Europa er en fantastisk bok, en av mine store favoritter. Jeg leste mye Bjørnstad i en periode, ble veldig fascinert av hvor dyktig han er med historiske fakta. Dette er i mine øyne det beste han har skrevet. Så langt;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dette var god lesning! Bjørnstad skriver så fengslende. Man dras med fra side til side spekket med historiske fakta, følelser, stemninger, tanker og skjebner. Et virkelig godt verk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest en del av Ketil Bjørnstad og liker det jeg har lest veldig godt. Villa Europa er herved lagt inn på ønskelisten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin