Diamond er et geni. Jeg mener ikke det som skryt, jeg bare antar at det er grei betegnelse på en mann som har minst fire parallelle karrierer (indremedisiner, ornitolog, lingvist, geograf), behersker 6 eller var det 8 språk og vinner utmerkelser for sin forskning like gjerne som Pulitzerprisen for sin skriving.

Og fortjent. Diamond skriver glimrende. Vel, han er amerikaner, og får dermed tilsynelatende betalt per side. Av og til kan det bli litt langt. Men det er ikke mye til problem, med tanke på hvor mye ren leseglede han byr på.

Dette er en bok om menneskedyret; dets historie, utvikling og fremtid. Hvem og hva vi er, og hvorfor. Hvis du ikke allerede er et geni, blir du svært mye klokere av å lese den. Det er ikke mange bøker man kan si det om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim