Jeg husker jeg leste en bok da jeg var litt yngre, og jeg lurte på om dere kanskje kjente den igjen? Skulle gjerne likt å visst hva den het, for jeg husker jeg syntes den var veldig bra.

Sånn sett så handler den om ei jente som har kort hår, og som flytter og begynner på en ny skole. Når læreren sier navnet hennes, sier hun det på en måte slik at det høres ut som et guttenavn(husker ikke hva hun het). Alle tror hun er en gutt, og hun velger å følge med strømmen. Etterhvert kommer det mange komplikasjoner og vanskeligheter ved å gjemme det faktum at hun egentlig er jente.

Noen ideer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan det være "Jeg tar sjansen" av Ulf Stark? Den handler om Simone som bytter skole og blir ropt opp som gutten Simon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jaa, det må det være. Kjenner den igjen jeg også, leste den flere ganger da jeg var lita. Artig å bli minnet på den, nå må jeg legge den til i bokhyllene mine :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her :D Må ha gått som opplesing/hørespill på radio eller noe, da jeg var i riktig alder? Ser ikke for meg bilder/film...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliemgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsa