Her kan du se hvilke bøker folk kjøper rundt omkring i verden:

http://www.bookdepository.co.uk/live

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Den linken der lever jo sitt eget liv... - er jo litt artig da, som tidsfordriv mener jeg... - men kan vel også gi noen et og annet boktips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fascinerende og artig.... det er slike sider jeg kan bli sittende og glo på leeeeenge, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Yehy, noen i Norge kjøpte akkurat nå boken "61 Hours"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe...fasinerende. Noen i Finland kjøpte seg ei bok om å strikke sokker. Og noen i ungarn kjøpte seg barneboka om larven "aldrimett"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen fra Norge bestilte seg In the graveyard of the empires. Stilig. Nei, her blir jeg sittende gitt og svisje mellom to nettsider. Ikke rart det går tregt med min lesing av bøker, men, men, det er jo kjekt med nettsider som man trives i, også da, blir jo så fort lei av facebook.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff, må ikke begynne så se på slike sider hehe.
For de som er interessert var det noen i Hong Kong som kjøpte "Life" av Keith Richard. Den ønsker jeg meg til jul! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for linken! Jeg har vært inne på den nettsiden lenge nå, så det er der og her på bokelskere.no som kommer til å oppholde meg nå ser jeg:) Så noen fra Sverige bestille seg en bok, men ingen fra Norge ennå. Alltid morsomt å se hva slags bøker andre folk kjøper.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så en fra Norge nå, som kjøpte "Top Gear". Tror ikke det er en side å sitte å følge med på lenge av gangen. Da tror jeg at jeg hadde blitt noe trøtt i øynene, det beveget seg rundt om hele tiden. Men et artig prosjekt. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er alltid spennende å se hva slags folk kjøper. Ser alltid hva slags bøker folk bærer til kassa når jeg er innom en bokhandel:) Er litt nysgjerrig sådan:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er samme som jeg gjør når jeg står bak noen på biblioteket. Studererer låneren foran meg og ser på bøkene, den har jeg lest, den har jeg ikke lest, men den så spennende ut. Det er sunn nysgjerrighet syns jeg. Både i butikken og på biblioteket. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en fin måte å få inspirasjon på. Mange ganger tenkrt jeg, hvorfor tenkte jeg ikke på den selv. Den har jeg alltid hatt lyst til å lese, men gått i glemmeboken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er utrolig hva som produseres på nett..og det har nok sine "baktanker", he,he...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sikkert "baktanker", selv om Marie L. Kleve (Litteraturansvarlig for Dagbladet.no) skriver:

".. med tidsfordriv som eneste åpenbare funksjon. Det kan om ikke annet bli en seriøs konkurrent til kabalen hos litteraturinteresserte. [...] Det er kanskje ikke så relevant informasjon, men unektelig moro. Og litt avhengighetsskapende."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint...vil nok ikke bruke mye tid på den der nei, men den nysgjerrigheten vet du...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...tør ikke åpne for å se hva dere snakker om....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk Ottersen