Hvilken av bøkene anbefaler dere å begynne med, er det en som skiller seg litt ekstra ut fra resten? Merker jeg ble veldig interessert her. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med Karin; "Den siste viking" er et bra sted å begynne! Den er antagelig også den letteste å finne - har sett den nær sagt på hvert eneste brukthandel/loppemarked jeg har vært innom siden jeg leste den i sommer... Og så vil jeg gjerne slutte opp om oppfordringen til å fortelle hva du synes, når og hvis du får lest Bojer etter hvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy at du ble interessert da. Da synest jeg du skal begynne med den mest kjente boka, og den heter "Den siste viking". Du kan titte litt her inne for det er skrevet noen kommentarer om boka.
Prøv den, og kom gjerne med en kommentar hvis du bestemmer deg for å lese den ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild S