Jeg begynte på denne boka uten forventninger. Selv har jeg vært på jakt én gang, og da gråt jeg da rypa ble skutt, ingen umiddelbar identifisering med forfatteren med andre ord. Men boka overrasket meg, og jeg slukte den! Morsom, interessant, og Ingstad engasjerte meg, på et tidspunkt helte jeg mot å bli pelsjeger selv (det gikk riktignok fort over). Alt i alt en god bok, som ga meg en positiv leseropplevelse. Jeg har til og med lest to bøker av Ingstad i ettertid, så man kan vel si at en ny verden åpnet seg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Neste bok av Helge Ingstad du bør lese er "Oppdagelsen av det nye land".
Boka begynner med en biografisk fremstilling av ekteparet Ingstads liv og virke.
Det fortelles om de norrøne sjøfarernes oppdagelse av Amerika.
Her får du beretninger i ord og bilder om hvordan ekteparet Ingstad dro og fant hustufter i "Vinland", om utgravingene i L'Ance aux Meadows, Newfoundland.
Stedet er satt opp på UNESCOS verdensarvliste.

Jeg synest det er en usedvanlig flott praktbok. Her er flotte bilder som er tatt under deres reiser dit, kart og bilder av diverse funn.
Anbefaler boka

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Karin:) Takk for tipset! Skal sette den opp på lista over bøker som skal leses:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må lese Klondyke Bill også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den, og likte den også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo Rye