Jeg syntes det var snevert utvalg og høye priser, jeg. Men for kindle-eiere som synes det er leit å ikke kunne benytte dette tilbudet: Husk at 1) Kindle kan lese PDF, og 2) Det er lett, gratis og smertefritt å konvertere de fleste epub-filer til mobi, ved hjelp av for eksempel Calibre (gratis programvare - google ved behov)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Norske Ebøker kommer til å bli produsert i ePub, som er et format den internasjonale bokbransjen ser ut til å samle seg om. EPub har mange fordeler i forhold til PDF. En fordel er såkalt flytende tekst, som gjør at teksten tilpasser seg større og mindre skjermer. PDF er På sin side billig å produsere, og veldig mye materiell finnes i PDF allerede.

Når det gjelder Kindle, bruker de foreløpig et format som heter mobipocket. Det er greit å være oppmerksom på at det er Kindle som er "sær", og bruker noe annet enn det som ser ut til å bli etablert som en bransjestandard.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er klar over dette - min kommentar var kun ment som et "alt håp er ikke ute" til interesserte kindle-lesere. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forstår godt det :-) Har hørt noen usikre rykter som kan bety at Kindle vil støtte ePub etterhvert også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund