Nå spørr jeg sikkert dumt, men skjønner ikke helt åssen sånn e-book funger.. Downloader man bøkene over nettet ned på maskina?

Tenker selv at det er jo kjempe praktisk når man skal på ferie, så slipper man for så tung bagasje (jeg kan ikke være den eneste som medbringer 3 bøker på ferie for og ha en i tilfelle man leser ferdig nr,1 og tenk hvis man også blir ferdig med 2 eren xD hehe) I disse tilfelle virker det kjempe smart.. Men ellers må jeg inrømme jeg faktisk ble lei meg og begynte og gråte da jeg først så det på TV for tenkte Åh nei.. Vil det overta boka sin plass :( Vil de slutte og utgi bøker i bokform osv.. fikk litt panikk der gitt. Over aldri og skulle kunne få holde og kjøpe en bok igjen..

Men tross dette kunne jeg tenke og ha meg en e-book i bakhånda til når sommerferien nermer seg.. så man slipper betale for ekstra bagage vekt xD Men tørr ikke invistere for skjønner ikke åssen det funker.. Noen som gidder forklare :) Og sorry det blei litt offtopic (og ikke helt off topic allikavel :P)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Svarte vel ikke helt på spørsmålet: det kan gjøres på flere måter. En vanlig måte et at du besøker en nettbokhandel, finner en ebok, kjøper den, og laster ned til feks PC. Du bør på forhånd ha installer et Leseprogram, som både er din digitale bokhylle, og en programvare som egner seg for å lese Ebøkene. Mange lesebrett med elektrnisk blekk har ikke nettlesere. Da overfører man boka feks med USB-kabel fra pc til lesebrettet.

Populære Leseprogrammer til iPhone og PC er kobo, txtr, stanza, Kindle, iBooks. Alle kan lastes ned fra App store til iPhone. Mange av disse finnes også for Android. Ibis kan lastes ned rett fra nettet - uten å gå via app store.

Mange ebøker selges med kopibeskyttelse - såkalt DRM. Skal du kjøpe et lesebrett av et mindre kjent merke, pass på at brettet støtter Adobes DRM, som er den vanligste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay :) Takk for tipsene.. Må nesten notere meg alt dette så jeg har det stående et sted.. Det var mange nye ord for og si det sånn :P hehe Men takk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke du behøver å være redd for papirbøkenes fremtid. Hvis forlagene skulle slutte å trykke papirbøker, så ville jo det være fordi folk ikke var villige til å betale for dem. Det vil nok være en hærskare av papirbokentusiaster i mange mange år fremover!vså her er det nok snakk om både og!

En ebok er en elektronisk bok som kan leses på en skjerm. Enten egne brett med svart-hvitt-skjerm (elektronisk blekk), eller iPad, pc eller smarttelefoner. Jeg har lest et par bøker på iPhone. Fungerer bra hvis jeg venter på bussen og har lyst til å lese litt.

Med mindre du er en "tekno innovatør" kan det være greit å vente litt til med å kjøpe lesebrett tror jeg. Det skjer nok mye i tiden fremover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay :) Takk for hjelpa.. Nei venter nok litt, har nok ikke råd foreløbig heller.. Og ja utviklinga går jo grusomt fort så masse ting kan skje :P

Men ja bøker vil jeg alltid ha :P hehe Er jo ikke noe så pent som bøker :P Og er nok mange andre som også syntes det.. :) Men man veit jo aldri med den utviklinga nå til dags xD

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund