Da boka nettopp var ferdig, føltest det urettferdig at den endte slik. Jeg ville lese mer om hva som skjedde.

Boka holdt oppe spendingen nesten hele tiden, selv om mye av handlingen kan jeg trekke paraleller med andre toppselgere. En lett bok å komme igjennom, og vil definnetli lese videre i serien, om bare for nyskjerrigheten min.

Alt i alt, en bra bok, noe kjedelig med at den ikke nådde mine største forventinger. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Egentlig ganske i deg, spenningen er jo der, men jeg blir litt småirritert over at jeg finner likheter med andre bøker, da for eksempel Twilightsagaen. Innimellom ble jeg nesten sint, det var så patetisk. Troverdigheten er lik 0 storparten av boka (gjelder også 1eren, forresten), men selvfølgelig er det jo artig å følge med på hva som skjer, så jeg tror nok jeg kommer til å lese resten av serien også. Har du lest Shadowland enda?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine