Nå har jeg rotet litt , eller? Når jeg har lagt inn bøker i min bokhylle har jeg også kalt den ene hylla for favoritter. Men hvorfor er det flere favoritter under linja Vis.? Altså i min hylle har jeg 12 favoritter ,men under linja Vis , står det også favoritter , med 24 stk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

De bøkene som vises under "Favorittbøker" helt nederst på profilen din eller under "Vis", som du har 24 av, er bøkene du har merket av selv skal være favoritter. Hvis du går inn på de bøkene som ligger der og ser rett under terningene der du kan velge terningkast, så ser du at det er en liten gul stjerne der med teksten "en favorittbok" ved siden av.
Trykk på teksten hvis du ikke vil ha boka som favorittbok og dermed fjerne den fra den oversikten på profilen din:

Favorittbok

Likens kan du gå andre veien og merke bøker i boksamlingen ved å trykke på teksten ved siden av stjernen (det vil da stå "en favorittbok?" med spørsmålstegn der), for å få bøkene som favorittbok og få den opp i oversikten over dine favorittbøker på profilen.
Det har altså ingenting med terningkast 6 å gjøre eller bokhyllene man selv lager seg.
(Jeg har f.eks. flere bøker jeg har gitt terningkast 6 og som likevel ikke er favorittbøker av ypperste art, men i og med at jeg ikke har merket dem som favorittbøker ved å bruke den stjernen inne på hver enkelt bok, så kommer de heller ikke opp i oversikten over favorittbøkene mine.)

:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk , Tone og Hedvik. Da forsto jeg det, så nå skal jeg sitte her med kaffekoppen og kose meg . Har fri fra jobben , huset er vasket , hundene sover , sønnen på skolen , så nå har jeg huset for meg selv. Tror jammen jeg tar en sjokolade også, her jeg skal sitte å pusle med bokhyllene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror forklaringen er at de bøkene du gir terningkast 6 blir lagt til favoritter selv om du putter boken i f.eks. boksen som du har kalt Harry Hole :)
Så jeg tror ikke du har rotet det til.
Under favoritter finnes derfor bøker man har plassert der, samt bøker med terningkast 6.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth