Jeg tror faktisk jeg hadde foretrukket å se handlingen i denne boka filmatisert. Det forfatteren forteller er rotete skrevet synes jeg og det irriterer meg at i flere av dialogene i boka, må jeg gjette meg til eller vente til nederst på siden før jeg vet hvem som sier hva i dialogen. Dette hadde jeg sluppet å irritere meg over hvis jeg så handlingen på film.

Nå har jeg "bare" lest 100 sider av boka, men har allerede lagt den bort. Ingen kan si at jeg ikke var i den rette stemningen til å lese denne typen bok. Jeg likte "Saman er ein mindre aleine" og gledet meg til ei bok i denne sjangeren.

Tror likevel jeg skal gi den en sjans senere. Ser at flere mener at boka tar seg opp etter 300 sider !!!! :-))) Akk hvilken tålmodig leser jeg er blitt etter jeg kom med på denne siden :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, tålmodighet er en dyd.Men jeg orker ikke bar å lese for å lese, det må fenge på en eller annen måte. Og denne var utrolig lite fengende, særlig etter ''Samam er ein mindre aleine''.Men det er jo ofte sånn, at det er bare en bok som er virkelig god av en forfatter,dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er så sant, tålmodighet er en dyd og jeg lurer på hvor lang tid det tar før jeg tar boka fram igjen.

Ellers er jeg ganske så enig med deg.

Det kreves også ganske høy konsentrasjon fra leserens side når stoffet er kjedelig. Det må fenge. Og som jeg har sagt tidligere her på siden, så er jeg heller ikke interessert i å lese l a n g e kjedelige innledninger.

Nå vil jeg titte litt i bøkene rundt her og finne frem nye bøker jeg kan lese. Forhåpentligvis bedre treff denne gangen. :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes faktisk at "rotet" gjorde boka jeg. Jeg blir fort fascinert av forfattere som leker med språket og er litt uortodokse for å si det sånn. Derfor tok det ikke 300 sider før jeg kom inn i boka slik jeg ser det har gjort for mange. Jeg likte boka veldig godt og anbefaler deg å gi den en sjanse til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil StangelandBirgitte Veland Larsen