Så flott at du har sett hele! Angående det med "life and death": jeg mener å huske at professoren siterte McCarthy på at han ikke vurderte romaner som ikke omhandlet "life and death" som litteratur? (En stund siden jeg har sett gjennom hele foredraget). Men professoren snudde om på det og spurte om det ikke heller er slik at det er nødvendig for akkurat McCarthys litteratur at den omhandler liv og død, for at den "bibelske autoriteten" til fortellerstemmen skal gi mening og resonans. Det syntes jeg var en svært interessant tanke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, tror du har hørt riktig der...(Derfor jeg kom på tanken med Nick Adam som blir introdusert til livets realiteter etter hvert og i Indian Camp møter han "Life and Death" på samme tid...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk Ottersen