En god beskrivelse av boka. Jeg er glad i Vigdis Hjorth sine bøker , - ikke alle har fenget meg like mye, men denne er en av de beste. Et nydelig, og til tider, originalt språk som kler handlingen og hovedpersonen. Nakent og nært. Mesterlig skildring av vanskelige mellommenneskelige forhold. Vigdis Hjorth viser igjen en god observasjonsevne. Har du ikke lest noe av Hjorth tidligere, les denne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp ferdig med denne: Ja, den var virkelig interessant...litt psykologisk thriller i den der. Velskrevet og god struktur også,ganske jevn, uten "dødpunkter". Og den vekket til ettertanke om litt av hvert...berørte mange viktige temaer...(jeg må blogge på den snart, når jeg får avsatt tid)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte