Tror den kommer til sommeren, for den er spilt inn. Vurderer nå å lese siste bok om igjen, men er usikker på om det kanskje gjør meg mer kritisk til filmene. Har glemt en del detaljer fra boken og synes den siste filmen var strålende.

Det blir sikkert noen gjensyn med de gamle filmene. Har alle bortsett fra halvblodsprinsen, tror jeg.

Veldig hyggelig å gå på kino med datteren min og ha en felles forståelse for det vi ser/ opplever. Hun er ikke helt ferdig med siste bok, men å snakke om karakterene, tidligere hendelsesforløp, hvem som er døde og hvem som kommer til å dø...-morbid, men artig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da blir det heldigvis ikke så lenge å vente! Jeg har glemt ganske mye fra bøkene, så jeg tar nå notater fra filmene etter hvert som vi ser dem for å ha de viktigste knaggene på plass. Begge guttene mine har lest bøkene mange ganger, så de har full oversikt, men jeg har så mye annet som jeg vil lese også, så det blir nok ingen ny gjennomlesing med det første. Det er uansett veldig morsomt når både barn og voksne kan glede seg like mye over bøker/filmer som f.eks. Harry Potter. Et fantastisk univers!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

JAA! KJEMPE FANTASTISK :3<3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina G