Endelig - en samlet framstilling av tendenser og drivkrefter innen utviklingen av høyere utdanning i Norge og internasjonalt. Dersom du ønsker å forstå hva som skjer, og hvorfor det skjer er dette boka for deg. Den vil også være interessant for å forstå New Public Management-prosesser i andre sektorer- Et siste pluss er at den også har framtidsvyer for et bedre alternativ. Dette er en bok man ikek klarer seg uten dersom man er, har vært etter skal innom akademia, eller kjenner noen som er det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kunne ikke vært mer enig! Jeg er selv et "barn av kvalitetsreformen", og skulle gjerne hatt denne boka da jeg var student.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h