OG Johan Bojer!!! ...som jeg for min del "oppdaget" i sommer. Fantastisk forfatter. Jeg har lest åtte av bøkene hans - fant dem en etter en i antikvariater og brukthandler; gir deg en lenke til en liste over Bojer-bøkene "mine" - hvis du vil se noen titler. Jeg har merket av hvilke terningkast jeg har gitt disse bøkene, og hvilke av dem jeg har skrevet omtaler om.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har også funnet og lest flere bøker av Johan Bojer. Har 2 ulest og det er "Kongens karer" og "Verdens ansigt". Han har skrevet mange bøker så det dukker nok opp flere etter hvert.
Håper flere får øynene opp for bøkene hans, føler han er en nesten glemt forfatter og det er veldig synd for han skriver så bra.
Men vi to har i allefall gjenoppdaget han og setter pris på hans bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De to Bojer-bøkene du forteller om har jeg ennå ikke oppdaget - så bra å ha funnet en "ny" favorittforfatter som etterlot seg så mange bøker! Fortell om "Kongens karer" og "Verdens ansigt" når du får lest dem da, Karin!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilken av bøkene anbefaler dere å begynne med, er det en som skiller seg litt ekstra ut fra resten? Merker jeg ble veldig interessert her. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med Karin; "Den siste viking" er et bra sted å begynne! Den er antagelig også den letteste å finne - har sett den nær sagt på hvert eneste brukthandel/loppemarked jeg har vært innom siden jeg leste den i sommer... Og så vil jeg gjerne slutte opp om oppfordringen til å fortelle hva du synes, når og hvis du får lest Bojer etter hvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy at du ble interessert da. Da synest jeg du skal begynne med den mest kjente boka, og den heter "Den siste viking". Du kan titte litt her inne for det er skrevet noen kommentarer om boka.
Prøv den, og kom gjerne med en kommentar hvis du bestemmer deg for å lese den ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveig