Har du lest bøkene til Roald Dahl, da?

De inneholder vel ikke fullt så mye mysterier og trolldom som Harry Potter-bøkene. Men de er både fantasifulle, spennende og ikke minst morsomme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, har lest Heksene fra han...også en til som jeg ikke husker :3 Han er veldig flink c:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg prøvde å lese Heksene for sønnen min da han var i 7-årsalderen, ville han ikke høre noe mer fra den boka etter bare noen få sider. Han syntes det var for skummelt. Jeg tror han så for seg at alle damer han møtte kunne være hemmelige og skumle hekser...
Men senere har han lest den og alle de andre bøkene Roald Dahl har skrevet. Og han leste alle Harry Potter-bøkene flere ganger, både på norsk og engelsk.

Har du lest Harry Potter på engelsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, har ikke fått tid til det enno. Det er så travelt i ungdomskolen..D:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er kjempefin språktrening å lese de bøkene på engelsk. Du kan jo ta dem som en del av engelsktimene/engelskleksene dine. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God ide :3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria