Allendes aller beste! Jeg har "Om kjærlighet og skygge" som en god nummer to. Resten av det hun har skrevet, er også høyst lesverdig, men disse to er i særklasse! (Med forbehold om "Øya under havet", som jeg ennå har liggende i vente-bunken). Når det gjelder bok/film, opplevde jeg det samme med "Åndenes hus" som med så mange andre bøker: Leste boka først og ble fryktelig skuffet over filmen. Ingen ting stemte med mine bilder!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg. "Åndenes hus" er så langt blant Allendes aller beste bøker, kanskje den beste. Leser nå "Øya under havet" og den er helt fantastisk. På nivå med "Åndenes hus." Gled deg til å komme igang. :) Jeg klarer nesten ikke legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun SvenslisiljehusmorNora FjelliHallgrim Barlaup