Tja...
Jeg hengte meg iallfall opp i alle røykepausene hans, som jeg syntes var i meste laget, for å si det mildt.
Så jeg var litt i tvil om jeg skulle gå videre med bok nr.2. Men så er det jo slik at alt som skjer i bok 1, kommer fra noe som skjer i bok 2 og 3. Derfor blir det slik at nysgjerrigheten blir pirret, slik at man gjerne vil vite mer om hvordan alt dette henger sammen.
Du har nok rett i at det nesten kan sammenlignes med en såpeserie... ;)
Men så er det slik da, at man får jo det inntrykket at han er så dønn ærlig med alt han skriver. Og han utleverer seg selv og sitt eget liv mer enn han utleverer alle de andre som han skriver om i bøkene.

Etter de 5 bøkene har det vært godt med en laaang Knausepause. Jeg syns ikke det gjør noe om det er lenge til bok nr.6 kommer. Jeg håper at han kommer til noen gode konklusjoner i den boka (ellers har det vel ikke vært så mye vits i å skrive alle disse bøkene? - Vel, bortsett fra at han tjente grovt med penger på dem, da!), og ikke minst håper jeg at han slutter å røyke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja , konklusjonen , kan bli det mest spennende av alle hans ord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusen