Ja, det er klart at du bestemmer selv hvilken rekkefølge du vil lese bøkene i.
Men etter min mening er ikke det så veldig nøye i hvilken rekkefølge man tar dem for seg. For alle bøkene handler om mye av det samme, og det kommer stadig repetisjoner. Og min begrunnelse for å begynne med nr.3 er at den handler om hele barndommen hans. - Og som sagt: Det er den som etter min mening er best skrevet.
I bok nr.1 irriterte jeg meg hele tida over alle røykepausene hans, detaljert beskrevet hver eneste gang. Fikk nesten inntrykk av at røykepausene var hovedtemaet i boka. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

hahaha. Er det sant? At den første boka nesten bare handler om røykepauser? Det høres litt vannvitttig ut. Er ingen røyker selv, men det blir sIkkert interessant å få et lite innblikk i hvordan røykepauser er;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tenkte jeg aldri på da jeg leste den...men er man røyker så er det vel noe som opptar en sterkt, og det er i alle bindene snakk om noe røyk(eavhengighet) ja...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du kan le...
Det blir interessant å se om du vil oppleve det på samme måten... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er spent på hele bokserien egentlig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel Elisabeth