Jeg er fan av Øyvind Torseter!! Han har en flott teknikk, og sammen med Tore Renberg sin tekst ble dette veldig bra! Søt historie om Ine som tar med lillebror Hasse på tur i skogen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ettersom jeg har ei datter som er svaksynt, ser jeg på billedbøker med et annet syn enn før. Denne boka hadde til tider ganske bra kontraster og enkle, men bra illustrasjoner. Jeg leste boka for mine to jenter på 4 1/2 og 8 år. Minstemann synes det ble kjedelig til tider, men det som reddet boka var Hasse (lillebror) og hans repetisjon av ordet "traktor". Jentene lo godt hver gang.

Selv synes ikke mammainstinktet i meg at storesøster burde ha øks i det hele tatt. Kanskje heller ei bok som bør leses høyt av fedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria