hmm...

Du skal anbefale en bok til personen som har postet før deg, men først sjekke bokhylla hans - hennes og deretter anbefale ;)

Da skulle du egentlig anbefalt en bok til meg, men jaja =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da hadde jeg altså rotet til systemet likevel. Eller vi postet samtidig. Men jeg anbefaler gjerne "Huset ved moskeen" til deg også, ut fra at du har lest "Morgen i Jenin." Ellers tror jeg kanskje du vil like Aldo Monrad-bøkene av Arne Berggren; "Kornetten," "Dronningen" og "Fisken: rotter i våtdrakt" var de tre første, men etter det har det kommet to til: "Meningen med livet" og "Konfirmanten." Disse har jeg ikke lest, men hvis de likner de tre første, er det en bokserie du trygt kan begi deg ut på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for anbefalingene=) De høres spennende ut, skal lese "Huset ved Moskeen" og Aldo-Monrad bøkene når jeg har tid=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det sånn at du ikke har fått den anbefalingen du skulle hatt? Jeg smetter inn her. Jeg ser at du er 14 år og leser både "voksne" og ungdomsbøker. Jeg anbefaler deg "Regines bok" av bloggeren Regine stokke og "Adgang til festen" av Gunnel Beckman. Begge bøkene handler om unge piker som får livene sine dramatisk endret på grunn av livstruende sykdom. Reflekterte jenter som har mye å fortelle oss alle.

Jeg ønsker deg lykke til med den boken du ønsker å skrive! Ha tro på deg selv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for anbefalingen=) "Regines bok" har jeg vurdert endel, når jeg var innom bokhandelen, men nå som den er anbefalt skal jeg nok lese den=)

Tusen takk for din støtte for mitt ønske om å skrive bok=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice Nordli