Seriens rekkefølge? Nå har jeg endelig fått hele serien.. Eller dvs. tror jeg har fått hele serien. Hvilken rekkefølge er bøkene i.? Syntes det er vanskelig og finne et sted hvor det står præcis rekkefølga på bøkene.. For vil jo gjerne lese de fra begynnelsen uten og springe over eller bytte rundt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

  1. en shopoholikers hemmelige drømmeverden.
  2. en shopoholikers uimotståelige nye verden.
  3. en shopoholiker treffer blink.
  4. en shopoholiker finner en søster.
  5. en shopoholiker med baby.

Det har akkurat kommet enda en bok på engelsk ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for hjelpen.. Blei litt forvirra for har de på dansk.. Så litt andre titler.. Men nå fant eg ut av det :) Takk

De andre bøkene som hun har skrivd. Er de bare enkle noveller eller i en annen serie.. Har blandt annet set en som heler søker hushjelp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg har lest hushjelp søkes, husker dere ikke meg og vet ikke hva den heter på norsk siden jeg leste den på engelsk. men den har kommet på norsk også på engelsk heter den i vertfall twenties girl. alle tre bøkene syns jeg var kjemmpe gøye :D det er bare enkle bøker, hver for seg. ikke noen serie =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okay takk for svar :) Var ikke sikker på om de var i en serie eller for seg sjølv.. Trudde det var en stor serie alle sammen.. Men takk. Kanskje eg skulle lese dei etter på :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja det syns jeg du skal gjøre :D syns husker dere ikke meg og hushjelp søkes er bedre enn den andre da:P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandTine SundalChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreEllen E. MartolMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi