Jeg er akkurat som deg. I tillegg jobber jeg på Norli, noe som gjør at jeg oppdager nye bøker jeg vil ha flere ganger i uken. Samboeren min er oppgitt over plassmangelen vår på grunn av alle bøkene jeg kjøper, og jeg rydder jevnlig ut av bokhyllene og gir til fretex eller familie/venner slik at jeg skal ha plass til nye bøker. Bøkene jeg kvitter meg med er alltid bøker jeg er sikker på at jeg ikke ønsker å lese om igjen. Bøker jeg har gitt terningkast 5 eller 6 klarer jeg ikke å gi vekk.

Jeg har forsøkt å gå på biblioteket en gang i måneden, men jeg klarer ikke å holde meg til å lese akkurat de bøkene jeg låner den måneden jeg har dem. Valgfrihet er viktig, og humøret bestemmer hvilke bøker jeg velger å lese - og da blir det ofte noen fra hyllen (eller butikken) og ikke biblioteksbøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vil også helst eie de bøkene jeg liker. Jeg gjør som du: tar en real razzia i hyllene av og til, og kjører til Fretex med dem jeg er sikker på at jeg aldri vil lese om igjen. En og annen gang har jeg vel bomma litt i denne vurderingen, blant annet når venner skryter ei bok opp i skyene og jeg finner ut at jeg burde lese den en gang til for å sjekke om den virkelig ikke appellerte til meg. Det har faktisk hendt at jeg har kjøpt ny!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldiggris!
Jeg kunne også tenke meg en jobb i en bokhandel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila