Takk for at du informerte meg om at Mario Vargas Llosas "La fiesta del chivo" er filma som "The Feast of the Goat"! Eg har sett filmen på dvd i kveld, og vart sett tilbake til dei to opphalda mine i Den dominikanske republikken - der eg har sett eit minnesmerke Trujillo ville byggje over seg sjølv, palasset hans, byen som Antonio de la Maza kom frå, skolen som er kalla opp etter Antonio de la Maza, huset som Mirabel-systrene voks opp i og bilen som dei vart drepne i. Å gå inn i den klassiske debatten om kva som er best av filmen og boka har lite føre seg, så eg nøyer meg med å seie at filmen var nyttig og perspektivrik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Venter på den DVD'n jeg fra biblioteket..ellers hadde jeg ikke tenkt å prioritere Llosa mer enn det jeg allerede har lest av han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare noen dager siden jeg var ferdig med boka som på norsk heter "Bukkefesten". Det var sterke saker og interessant å lese hvordan en mann og hans undersotter med makt styrer etter godtbefinnende og egen vinning.
Farlig god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel Elisabeth