Kjempespennende, jeg må lese mer av han. Kan absolutt anbefales.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hvis du ikke har fått med deg bøkene om Bjørn Beltø av Egeland, er de absolutt å anbefale! Har lest alle de 3 første,dvs. Sirkelens ende,Paktens voktere og Lucifers Evangelium.Er nå i gang med Nostradamus testamente,som er den sist boken som har kommet ut om Beltø. Alle disse bøkene har noen flotte konspirasjons teorier som er verdt å få med seg, og hovedpersonen i bøkene,Bjørn Beltø er albino forsker og tidenes herligste anti helt :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne overlevde med nød og neppe ryddesjauen hos meg....fisket den opp igjen fra gibortkassa. Den virker spennende ut fra baksideteksten, men så leste jeg en annen bok av Egeland som begynte spennende, men ble VELDIG teit på slutten. Hm. Får gi den en sjanse da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

3 bokeno om Kristin Bye, og enda en knallbra bok fra Egeland. Det tok en stund før den bygget seg opp, men da ble den bare bedre og bedre. Det ble nesten en 6 på terningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig med deg Bjørg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er min favorittbok av Egeland. Kan absolutt anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå blei jeg nysgerrig :) Hva handler den om.. Sånn kort fortalt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, denne boka er en av mine favorittbøker :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjempespennende, og ikke så rent lite nifs. En av de bøkene jeg liker best av Egeland.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket "paktens voktere" av samme forfatter. Har allerede lest 3 bøker av ham, og skal definitivt lese denne og de andre også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaIvar SandKirsten LundSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine Sundalsomniferum