Boka behandler temaet livet og døden på gode måter. Mange fine spørsmål og Jostein får en til å tenke. Jeg elsker måten han beskriver ting på å skildre i alle fall i denne boka.

Kanon bra!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Likte denne boken veldig godt jeg også, og jeg leste den ut på en eller to dager om jeg ikke tar helt feil. Likte filmen ganske godt også, og ble rett og slett overrasket over hvor god den egentlig var. Anbefaler alle å sen den også :D Verdt det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg til at barnebarnet mitt blir stor nok til å lese den. Da vil jeg lese den høyt for henne. Bør vel være 10-12 år, eller hva tror du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville nok sagt helst 12 år, men dette varierer selvfølgelig fra person til person regner jeg med. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsket den jeg også selv om jeg var i slutten av 50 årene da jeg leste den. En vakker bok for alle aldre

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er veldig enig med deg! Gudbedre for ei nydelig lita bok!! Satt med tårer i øya på slutten der.. Kjempebra var den!! Den får deg virkelig til å tenke på de virkelige spørsmålene i livet. Anbefales!

"Livet er et gigantisk lotteri.."

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag