Jeg syntes Egeland er minst like flink til å skrive denne typen romaner som Brown gjør!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Eg vil sei Egeland è myyyyykje bedre enn Brown, Brown è oppskrytt. De tre bøkene om Bjørn Beltø è fantastiske, sjøl om eg è enig i at slutten i Lucifers Evangelium è litt sær...de to første bøkene è best. Eg gleder meg som en unge til neste Beltø-eventyr, som han skriver på nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er jeg ferdig med den, og jeg er råskuffa! Skikkelig også! Boka begynte utrolig bra, og utover tok den seg opp helt enormt. Men de siste 50 sidene var mildt sagt elendige! Den konklusjonen de kom fram til var så drøy at jeg ikke hadde sjans til å klare å kjøpe den. Hadde konklusjonen vært annerledes ville den fått en mye bedre karakter av meg. Men den slutten ødela faktisk utrolig mye for meg. Jeg føler nå at jeg har kastet bort den tida jeg har brukt på de 470 sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er en litt drøy slutt - jeg kan være enig i det. Men likevel likte jeg denne boka mye bedre enn den forrige. Jeg liker også Bjørn Beltø selv om jeg får kløe av mannen innimellom. Har skrevet om boka her: http://knirk.wordpress.com/2011/05/12/lucifers-evangelium-tom-egeland/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boka, men har hørt mange andre si det samme som deg: at slutten var drøy å svelge og ble fryktelig usannsynlig.
Den står klar i bokhylla mi så den blir nok lest en gang, men frykter at jeg vil dra samme konklusjon ut i fra det lille jeg har hørt skjer/ligger bak. Bare det stikkordet gjør at jeg rynker litt på øyenbrynene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sakset litt fra noe jeg hadde skrevet i en annen tråd om denne...(må si meg enig med KjellG at det er litt frem og tilbake når det blir mange tråder på en bok, er ikke helt fornøyd med det systemet...men det er en annen sak, her er i hvert fall noen løsrevne fraser fra det jeg tidligere har sagt om den boken): ..... nokså mye Dan Brown synes jeg,gamle religiøse manuskripter man må utføre ritual-drap i forbindelse med, mystiske tegn, og noen som kan tolke gåter og oppspore de rette personene; det har vært en aldri så liten flodbølge av slike romaner de senere år..(som sagt i en annen tråd, not quite "my cup of tea") En variant av Dan Browns Engler og Demoner? Leste ferdig boken på trass...jeg leser alltid ferdig bøker jeg har begynt på, gir de liksom en sjanse. Som sagt, denne er for lik genren til Dan Brown, (som jeg ikke er særlig tilhenger av). Likte heller ikke bokens struktur, oppbygning...det ble rotete synes jeg. ….langdryg og rotete og spekulativ, nå er ikke jeg særlig tilhenger av science fiction da, det hadde nok sitt å si for min bedømmelse...ville ikke ha priset denne jeg nei. (Ga den faktisk terningkast 1)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker "Dan Brown"-ingredienser, så det er nok neppe der det vil skurre for meg. Men så kommer det jo an på hvordan disse ingrediensene er rørt sammen også, spenningsoppbygging osv. Og som nevnt er jeg fryktelig spent på slutten, om den vil ødelegge eller ikke.
Uansett kommer jeg nok til å lese hele boken den gangen jeg tar den fram, jeg leser nemlig også på trass, hehe. ;) Takk for innspillet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker jo normalt sett bøker som omhandler sånne ting. Og de første 420 sidene var veldig bra skrevet. De fenget og jeg hadde antaglig gitt boka 5 på terningen om den var like bra hele veien ut. Men pga den slutten, så dalte den ned til en 3, selvom slutten i seg selv fortjente en 1 i forhold til mine preferanser. Vet ikke hva for stikkord du har fått, så akkurat den kan jeg ikke kommentere da. Men da jeg fikk ut frustrasjonen min over slutten på gubben her, så satt han bare og måpte og sa det var bra jeg advarte han så han ikke kastet bort tida på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med den nå, og ser godt sammenligningen med Dan Brown. Jeg er nok ikke særlig imponert over denne heller, på lik linje me de fra Dan Brown. Jeg synes det er litt for banalt og enkelt språk til tider. Og det irriterer meg faktisk, for selve historien er god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De er veldig like, men jeg synes denne boka foreløpig er veldig skuffende. Får av og til en følelse av at jeg leser en god skolestil. Jeg har likt Egeland tidligere, men her klarer han ikke å gripe tak i meg. Den er rett og slett ikke spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eileen BørresenMari ArnSynnøve H HoelLasse SteinnesspietMarit HøvdeLene Regine KjølaasritaolineNinaJohn LarsenLena Risvik PaulsenHilde H  HelsethAmanda AFrode TangenBeathe SolbergJan Erik OlsenIdaErlend Rødal VikhagenAnne Lise JohannessenPirelliEivind  VaksvikTanteMamieIngvild SAvaTurid KjendlieTorill Elisabeth Revheimingar hsiljehusmorLilleviVibekeRisRosOgKlagingCtinaVildeSilje HvalstadNinaRandiAMarit HåverstadmgeEllen  DrevvatneLibra85