Utruleg velskriva og reflektert barnebok med god appell også til vaksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er enig, men boka Tonje Glimmerdal er enda bedre. Forfatteren leser selv på lydbok. Ungene og voksne likte denne. Har vært så heldig å være på opplesning med Maria Parr. Meget bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er lærar i ungdomsskulen. Dette er ei situasjonsskildring frå i går: "Eit flott lyspunkt denne litt sure mandagen, var besøket av barnebokforfattaren MARIA PARR, ho som har vunne fleire prestisjetunge prisar i det siste. På sin fullstendig ujålete måte fekk ho ungdommane i tale, og dei hygga seg stort over framføringa og opplesinga hennar. Brått hadde mandagen fått FARGAR, og smila og latteren tok over! Så fekk dei også tilbakemelding frå den besøkande, at det var VELDIG hyggeleg å vere saman med dei. Maria er ein dyktig formidlar av det ho skriv om i bøkene sine. Gjeld både VAFFELHJARTE og TONJE GLIMMERDAL.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte ferdig lydboka i dag, og har tidligere hørt "Tonje Glimmerdal". Det er bare en ting å si: "Maria Parr! Skriv flere bøker!!!"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett