Ok. Ideen er mer enn god, men så tunglest at det ikke er bra. Muligens at mye forsvant i oversettinga, men det blir nok ikke ei bok jeg kommer til å kjøpe... For å si det slik; jeg leste ei anna bok innimellom denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg syntes boka var lesbar så absolutt, like spennende som Dan Brown's Da Vinci koden hvertfall. Og ang.Lustbader han tok jo opp arven til Robert Ludlum og skre videre på fantasiene om Jason Bourne, så dårlig forfatter kan han da ikke være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når begynte du å synes den var tunglest? Jeg er nå litt over 100 sider inn i boka og synes ikke den er tunglest i det hele tatt. Mer en page-turner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg husker ikke... boka er glemt, beklager. Det er bare ei som forsvinner i mengden for min del...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ideen er meget god og historien er bra. Jeg så Aftenpostens anmeldelse av denne var dårlig. Jeg tror mye forsvant i oversettelsen, som jeg syntes var styltete. Jeg har lest en del av Lustbader før og har alltid funnet han underholdende og lesbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie