I "Den enøyde" finner du tekstene fra den tolvbinds store billedbokserien "Vår gamle gudelære". Dette er en gjendiktning og sammenstilling av de gamle norrøne gudemytene. Det har blitt en lettlest og god pedagogisk framstilling som jeg kan anbefale. Morsomt å se at også de gamle guder hadde sammensatte personligheter. Spesielt historiene om Odin og Loke var fascinerende lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg har absolutt sansen for den type kunnskap som sniker seg inn bakveien mens jeg blir underholdt, så jeg skal være obs på Valhall-serien når jeg er på bruktbokhandel-tokt neste gang ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen