Naiv? Super? Ja. Nei.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Heit enig. Utrolig naiv og ikke minst banal! Super? Definitivt ikke, jeg ville heller si KJEDELIG!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er jo heilt fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det nok delte meninger, jeg likte overhodet ikke boka, jeg fekker faktisk at det skjer noe i løpet av bøkene jeg leser, og i denne boka skjer det jo strengt tatt ingenting. Resultatet var at jeg forbannet meg egentlig på at jeg aldri skulle lese en annen bok av Erlend Loe, noe jeg senere gikk jeg tilbake på, uten at jeg har angret på det: Jeg fikk en helt annen leseropplevelse av Tatt av kvinnen, og satt ikke igjen med en følelse av å ha kastet bort tida mi, som var følelsen jeg hadde etter å ha lest Naiv. Super.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er så kort at det ikke er mye tid man kaster bort. Og det er ikke slik at jeg mener den er DÅRLIG. Men jeg ville altså heller ha gitt den tittelen "Banal. Brukbar". Det er mulig at den da ikke hadde solgt like godt...

Jeg har ikke lest "Tatt av kvinnen", men filmen er lettbeint og fornøyelig, og indikerer en bedre story enn "Naiv. Super".

Den moderne mannsrollen er tydelig et sentralt punkt for Loe. Det er fint at noen fokuserer også på det, men som moderne mann finner jeg ikke at Loe er den som har mest interessant å si som den - selv om han er en av dem som får oss til å trekke hyppigst på smilebåndet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har lese boka 2 gongar, og må innrømme at eg ikkje var særleg begeistra for Naiv. Super. første gangen eg las den. Eg synes tidvis den var morosam, men i det heile litt difus.

Den andre gongen eg las boka fekk eg eit anna perspektiv på den. Eg hadde sjekka litt rundt den og funne ut at Loe, gjennom denne boka, stiller spørsmål rundt mannsrolla (mannen sin identitet) i vår tid. Når eg no hadde litt meir forståing for kva boka eigentleg tok sikte på å formiddle, vart boka straks mykje betre. Eg forsto hovudpersonen betre, og klarte å finne meining i alt det "uvanlege" han driver med.

Eg trur problemet med boka er at det er litt vanskeleg å finne ut kva den eigentleg handlar om. Kva som er meininga, og kva Loe eigentleg prøvar å formiddle. Sjølv om Loe behandlar det same temaet (mannsrolle) i "Tatt av kvinnen", vert emnet klarare fremstillt i den enn i Naiv. Super.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For ikke å snakke om i "Doppler".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RisRosOgKlagingAnniken RøilTurid KjendlieAlice NordliJulie StensethMettetuhamreAnne-Stine Ruud HusevågritaolineEivind  VaksvikBerit B LieGoggIngunn SHilde AaLene AndresenNinaKaren RamsvikDaffy EnglundVersionMarianneHanne MidtsundHarald AndersenVannflaskeChristofer GabrielsenCecilie69Ellen E. MartolIreneleserGeir SundetReadninggirl20Tine SundalTanteMamieHanneMarianne  SkageBertyLars MæhlumEvawannabeMonica CarlsenHallgrim BarlaupTor Arne DahlMartine Gulbrandsen