Hva kan man si om denne boka, og om forfatteren ? Jeg sitter igjen med en rar følelse, som ikke er lett å sette ord på . Boka satte i gang mange rare tanker , sinne , sorg og spørrende er noen av dem. Forfatteren fikk meg ut av likevekt . Var det meningen tro? I såfall , utrolig dyktig og spektakulært gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har akkurat lest boken ferdig nå. Hm vet ikke helt hva jeg skal si, den har noen nydelige setninger. Personskildringene er rå på en måte, flere av hovedpersonene er ganske så usympatiske.Han skisserer et voldsomt moralsk dilemma. Jeg sitter igjen med ubehage og ja¨, jeg er berørt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal